Vrijeme održavanja: 12.04.2019.

Objavljeno: 04. 04. 2019. , Ažurirano: 15. 04. 2019.

Pozivamo vas na plenarnu sjednicu Zajednice ronilačkog turizma HGK koja će se održati u petak, 12. travnja, u 13 sati i 30 minuta u Velikoj dvorani Županijske komore Split, na adresi Trumbićeva obala 4 (prikaz lokacije na Googleovoj karti).

Potvrdu dolaska molimo najkasnije do utorka, 9. travnja, putem online obrasca u nastavku. 

U slučaju da ne možete prisustvovati sjednici, možete opunomoćiti drugu osobu, a punomoć ne treba biti ovjerena kod javnog bilježnika. Napominjemo da je potpisanu i ovjerenu punomoć (koja je u pratećim dokumentima) potrebno donijeti na sjednicu da bi bila pravovaljana.

Sjednica je plenarna i izborna te pozivamo sve zainteresirane na isticanje kandidatura za funkcije predsjednika i zamjenika predsjednika te članova Vijeća. Molimo da nam, također putem online obrasca u nastavku, dostavite kandidaturu najkasnije do utorka, 9. travnja.

Na sjednici će se, uz izbor novog vodstva Zajednice, raspravljati o Pravilniku o postupku i načinu izdavanja dopuštenja za obavljanje podvodnih aktivnosti u unutarnjim morskim vodama i teritorijalnome moru Republike Hrvatske u područjima gdje se nalaze kulturna dobra i Programu ronjenja u zaštićenim zonama, osposobljavanju voditelja/instruktora ronjenja i promociji ronilačkog turizma.

U pratećim dokumentima na ovoj stranici možete pronaći: poziv na sjednicu, stari poslovnik, prijedlog ovog poslovnika (usklađenje s izmjenom imena Zajednice) i punomoć.