Vrijeme održavanja: 04.06.2020.

Konferencija o utjecaju pandemije koronavirusa na poslovanje putničkih agencija održat će se putem MS Teamsa

Objavljeno: 03. 06. 2020. , Ažurirano: 03. 06. 2020.

Pozivamo vas na online konferenciju HGK Putničke agencije i koronavirus: jučer, danas, sutra? koja će se održati 4. lipnja, u 14 sati putem aplikacije Microsoft Teams.

O gorućim pitanjima poslovanja putničkih agencija govorit će:

  • predsjednik Udruženja putničkih agencija HGK i član Upravnog odbora Europskog udruženja putničkih agencija i turoperatora (ECTAA) Boris Žgomba
  • pomoćnik ministra turizma i član Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske uime Ministarstva turizma Robert Pende
  • direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Neke su od tema o kojima će se raspravljati mjere za likvidnost putničkih agencija, mjere za očuvanje radnih mjesta, vaučeri za paket-aranžmane i za pojedinačne usluge, CRO kartica, poseban postupak oporezivanja putničkih agencija PDV-om, odnos s avioindustrijom, problematika školskih, MICE i drugih posebnih oblika turizma koje pokrivaju putničke agencije, promocija hrvatskog turizma u ovom razdoblju i drugo.

Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca u nastavku teksta u kojem možete panelistima postaviti pitanje. Na panelu ćemo nastojati odgovoriti na što više primljenih pitanja, a na one na koje koje ne stignemo, odgovorit ćemo naknadno putem e-pošte.

Pitanja i registracija primaju se do 3. lipnja, u 16 sati. Prijavljenima ćemo poslati pristupne podatke e-poštom prije konferencije.