Vrijeme održavanja: 08.05.2019. - 10.05.2019.

Objavljeno: 24. 04. 2019. , Ažurirano: 02. 05. 2019.

Ovogodišnji kongres European SPAS Association (ESPA) održat će se od 8. do 10. svibnja u Termama Tuhelj. Nakon nekoliko godina snažnog zalaganja HGK, Hrvatska će biti domaćin ovog prestižnoga kongresa. 

Sa sjedištem u Bruxellesu, ESPA je krovna organizacija predstavnika lječilišnog turizma, s osnovnom zadaćom zastupanja i promoviranja europskih lječilišnih ustanova. Okuplja 21 nacionalno udruženje, mnogobrojne SPA i lječilišne ustanove, terme gradove i tvrtke, a Hrvatsku u ESPA-i zastupa HGK Zajednica zdravstvenog turizma.

Kongres ESPA 2019. izvrsna je prilika da se ponuda zdravstvenog turizma Hrvatske promovira na europskoj razini i snažno plasira u međunarodnim medijima, a sudionici kongresa imat će se prilike educirati o novim kanalima prodaje, dobiti savjete za suradnju s novim tržištima, čuti o primjerima dobre prakse iz razvijenih europskih zdravstvenih destinacija te sklopiti nove suradnje. Kongres ESPA najveća je manifestacija ove organizacije koja okuplja članove ESPA-e i partnere, stručnjake zdravstvenog turizma, promotore termalnih voda i ostalih ljekovitih čimbenika, edukatore za marketing i unapređenje kvalitete zdravstvenih ustanova te brojne inozemne novinare.

Glavni partner kongresa je Hrvatska turistička zajednica. Partneri su HDS ZAMP – Glas autora!, Croatia Airlines, Krapinsko zagorska županija, Općina Krapinske Toplice. Medijski pokrovitelji su Naturala – luksuzni magazin za zdravlje, wellness i ispunjen život i Privredni.hr.

Detaljan program kongresa i informacije o predavačima nalaze se na web-stranici ESPA 2019. - PROGRAM. Iz programa izdvajamo interaktivna predavanja o novim trendovima, suradnji s izvaneuropskim tržištima, benchmarking analize i radionice u vezi s popularizacijom zdravstvenog turizma te svečanu večeru tijekom koje će biti održana dodjela priznanja ESPA Innovation Awards.

Hrvatska gospodarska komora sufinancira 50 posto iznosa registracije za svoje članice.

Na kongres se možete prijaviti do 3. svibnja online prijavnicom u nastavku teksta. Smještaj možete rezervirati po posebno odobrenim cijenama na poveznici ESPA Congress 2019. - PRIJAVA.

Sudionici mogu izabrati jedan od dva modela registracije:

  • Jednodnevna kotizacija, puna cijena 150 eura, za članice HGK iznosi 75 eura, uključuje kongresni program 9. svibnja, pauze za kavu, ručak 9. svibnja, večeru dobrodošlice 8. svibnja ili svečanu večeru 9. svibnja. Trošak smještaja nije uključen.
  • Kotizacija za ESPA kongres 2019., puna cijena 290 eura, za članice HGK iznosi 145 eura, uključuje povratni transfer iz zračne luke, kongresni program 9. i 10. svibnja, pauze za kavu, ručak 9. i 10. svibnja, večeru 8. svibnja i svečanu večeru 9. svibnja te izlet 10. svibnja. Trošak smještaja nije uključen.

 S obzirom na ograničen broj sudionika, savjetujemo da se registrirate što prije.  

Dodatne informacije možete dobiti u HGK od Vedrana Mihaljevića na e-adresi vmihaljevic@hgk.hr te od Lane Petrović na e-adresi lpetrovic@hgk.hr