Četiri hrvatske informatičke tvrtke na B2B-razgovorima na sajmu Mobile World Congress u Barceloni

MWC2017-1
Vrijeme održavanja: 27.02.2017. - 02.03.2017.   /   Rok prijave: 20.01.2017.

U organizaciji Udruženja za informacijske tehnologije HGK, četiri informatičke tvrtke sudjeluju u B2B-razgovorima na sajmu Mobile World Congress (MWC) u Barceloni. Sajam se održava od 27. veljače do 2. ožujka, a događanje Brokerage Event i B2B razgovori u organizaciji Europske poduzetničke mreže (EEN) i Vlade Katalunye traju do 1. ožujka. 

Ukupno su 47 poslovnih razgovora sa zainteresiranim partnerima dogovorili Neoinfo d. o. o. i Poslovna inteligencija d. o. o. iz Zagreba, Superius d. o. o. iz Pule te Informatika fortuno d. o. o. iz Vukovara. Sudjeluju u Brokerage Eventu na unaprijed dogovorenim poslovnim razgovorima sa zainteresiranim tvrtkama iz drugih zemalja. Ovo je treći put da je HGK snosio troškove kotizacije za Brokerage Event svim IT tvrtkama, članicama Udruženja za informacijske tehnologije HGK, koje su u stanju svjetskom tržištu ponuditi zanimljive aplikacije, a sve s ciljem što bolje konkurentnosti i prisutnosti hrvatskih informatičkih tvrtki na globalnom tržištu aplikacija za telekomunikacije.

Poslovna inteligencija je vodeća tvrtka za primjenu analitičkih sustava i strateški ICT  konzalting u jugoistočnoj Europi. Pruža usluge primjene skladišta podataka, analitike velikih podataka, integracije podataka, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja rezultatima poslovanja, upravljanja rizikom i upravljanja matičnim podatcima.

Neoinfo se predstavlja svojim portfoliom proizvoda: Adeo POS mobilnom blagajnom za Android, integriranom s Cloud-sustavom za upravljanje poslovanjem (Enterprise Resource Planning), potom s obitelji proizvoda za osiguravajuću industriju te sa Simplair-sustavom za aviokompanije (Passenger Service System). Uz proizvode, predstavljaju i usluge kreativnog razvoja poslovnog softvera.

Riječ je o B2B-razgovorima na najvećemu svjetskom sajmu mobilnih tehnologija na kojima je lani sudjelovalo više od 400 sudionika iz 33 države.

Kontakti

  • Alexander Friedman stručni referent Tel: +385 1 460 6766 Email: afriedman@hgk.hr