HGK - Županijska komora Osijek 5. i 6. ožujka organizira posjet članica 29. Međunarodnom sajmu namještaja, opreme, dizajna i arhitekture Furniture and Living i 4. Sajmu modernih drvenih kuća i drvene arhitekture, koji se održavaju od  5. do 10. ožujka u Nitri, u Slovačkoj. Ovom će se prigodom održati i poslovni razgovori sa slovačkim tvrtkama.

Sajam se prostire na 24.000 četvornih metara, a prošle godine na njemu se predstavilo 450 izlagača iz cijelog svijeta. Više o Sajmu možete pronaći na ovoj poveznici.

Nakon ispitivanja interesa naših članica, prikupljeni iskazi zainteresiranosti bit će proslijeđeni Regionalnoj komori Nitra s kojom ŽK Osijek ima dugogodišnju poslovnu suradnju i koja će organizirati poslovne razgovore sa slovačkim partnerima.

Za sve prijavljene tvrtke organizirani prijevoz financijski će podržati Županijska komora Osijek, dok trošak jednog noćenja snose same tvrtke.

U nastavku je ovog teksta anketa zainteresiranosti za posjet Sajmu i sudjelovanje na poslovnim razgovorima, koju je potrebno popuniti do 15. veljače.

Kontakt-osoba za sve informacije u ŽK Osijek jest Ivana Erak, tel.: 031/223 852, e-mail: ierak@hgk.hr .