Vrijeme održavanja: 03.12.2019. - 06.12.2019.

Objavljeno: 10. 09. 2019. , Ažurirano: 09. 10. 2019.

HGK najavljuje organizaciju posjeta Azerbajdžanu i izlaganje na nacionalnom štandu na sajmu Bakutel od 3. do 6. prosinca 2019.  Bakutel, međunarodni sajam telekomunikacija, inovacija i naprednih tehnologija, ove godine slavi 25. godišnjicu. 

Slijedom brzog razvoja telekomunikacijskog sektora, Azerbajdžan mnogo ulaže u novu telekomunikacijsku infrastrukturu i usluge te se nudi prilika hrvatskim tvrtkama za sklapanje posla.

Nastavljamo tradiciju devetim uzastopnim posjetom Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, i najvećemu informatičkom sajmu Kaspijske regije. Zemlje u doticaju s Kaspijskim jezerom bogate su prirodnim resursima i prihode ulažu u nagli razvoj telekomunikacijske infrastrukture i napredne tehnologije. Zanimljive su sve vrste mobilnih aplikacija te rješenja za energetiku, telekomunikacije, zdravstvo, bankarstvo, poljoprivredu i javnu upravu. U planu su i unaprijed dogovoreni B2B razgovori s lokalnim partnerima u suradnji s Veleposlanstvom RH u Bakuu.

Ponovno nam Ministarstvo komunikacija i visokih tehnologija Azerbajdžana stoji na raspolaganju za pomoć pri organizaciji B2B razgovora.  Ako vas zanima sudjelovanje na sajmu Bakutel, molim vas prijavite se do 10. listopada. Točni uvjeti sudjelovanja ovise o konačnom broju izlagača, ali predviđena cijena sudjelovanja ne prelazi 600 eura. U to je uključen prostor na štandu, prijava u katalog sajma te organizacija B2B razgovora.

Ako ste zainteresirani za nastup na Bakutelu i B2B razgovore s azerbajdžanskim partnerima, molimo da ispunite obrazac u nastaku.  Pitanja možete uputiti Udruženju za IT na afriedman@hgk.hr.