Vrijeme održavanja: 09.11.2018. - 11.11.2018.

Ovogodišnji 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se od 9. do 11. studenoga u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima.

Glavni organizator Sajma je Koprivničko-križevačka županija, dok su suorganizatori Hrvatska gospodarska komora – Županijska  komora Koprivnica, Grad Križevci, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam će se održati na 1700 m2 uređenog zatvorenog izložbenog prostora i 2500 m2 otvorenog prostora ispred sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci, Potočka ulica 26.

Izlagači mogu odabrati poziciju u izlagačkom prostoru uz povoljne cijene, dok će vanjski izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Sve informacije o izložbenim prostorima i dodatnoj opremi možete pronaći OVDJE.

Osim prodajno izložbenog dijela Sajma, održat će se okrugli stolovi s aktualnim temama iz poduzetništva, poljoprivrede i ruralnog razvoja, prezentacije i stručni skupovi, te će posjetitelji moći uživati u bogatom kulturno umjetničkom programu.

Za informacije i prijave za izlaganje na 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu obratite se Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75 a, Koprivnica, tel.: 048/623-408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.