Poziv na radionicu za tip operacije 6.2.1.

pixabay
Vrijeme održavanja: 22.02.2018.   /   Rok prijave: 21.02.2018.
6.2.1. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organiziraju radionicu za tip operacije 6.2.1. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima koja će se održati u srijedu, 22. veljače, u 14 sati u HGK – Županijskoj komori Požega, na adresi Vukovarska 6.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je natječaj, a prijave se podnose od 12. ožujka do 23. travnja.

Radionica je namijenjena korisnicima upisanim u Upisnik poljoprivrednika najmanje jednu godinu prije podnošenja Zahtjeva za potporu, koji pripadaju ekonomskoj veličini iskazanoj u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu od najmanje 1.000 eura.

Svrha je natječaja stvaranje novih nepoljoprivrednih djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima uz održavanje postojeće zaposlenosti ili stvaranje novih radnih mjesta radi smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja, a cilj je radionice približiti korisnicima postupak i način prijave na natječaj.

Više informacija o radionici možete naći na stranici Program ruralnog razvoja.

Prijavu na radionicu možete ispuniti na sljedećoj poveznici.

 

Kontakti