Vrijeme održavanja: 15.10.2020.

Objavljeno: 16. 09. 2020. , Ažurirano: 14. 10. 2020.

Pozivamo sve gospodarstvenike da se prijave na Infodan poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia, koji će se održati 15. listopada, u 10 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2, u organizaciji Innovation Norway u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Infodan se organizira nakon online konferencije za poslovni program Business Development and Innovation Croatia radi pružanja dodatnih praktičnih informacija i odgovora gospodarstvenicima o natječaju Programa, postupku, obrascima i pratećim dokumentima prijave za bespovratna sredstva za projekte iz područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation i Blue Growth), koja su glavni fokus Programa.

Poslovni program financira se iz norveške darovnice i dio je financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Norveške darovnice (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014. – 2021.

Događanje je namijenjeno malim i srednjim poduzećima te velikim tvrtkama (koje nemaju više od 25 posto državnog vlasništva), zainteresiranima za prijavu na natječaj poslovnog programa radi realizacije projekata koji trebaju zadovoljiti sljedeće uvjete razvoja:

  • biti inovativne tehnologije/rješenja/proizvodi/usluge (novo na tržištu) i/ili
  • uključivati primjenu inovativnih tehnologija/rješenja/proizvoda unutar tvrtke (novo za tvrtku).

Molimo zainteresirane gospodarstvenike da se prijave putem obrasca u nastavku, najkasnije do utorka, 13. listopada, u 12 sati.

Skup će se održati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama te je broj sudionika ograničen, a  nošenje maski je obavezno. Nakon prijave sudjelovanja, potvrda o sudjelovanju prijavljenima bit će naknadno dostavljena. Radni je jezik engleski.

Za detaljnije informacije o sudjelovanju možete se u HGK obratiti Ivanu Škariću (tel.: 01/ 207 80 38, e-mail: iskaric@hgk.hr).

Dodatne informacije o Programu, upute za prijave poduzetnika na natječaj i prijavni obrasci nalaze se na mrežnoj stranici projekata: www.innovasjonnorge.no/Croatiainnovation, a službeni kontakt za sve upite putem e-maila: CRO.innovation@innovationnorway.no.

Norway grants.pngInnovation Norway.png