Izabrani novi zamjenici predsjednika Grupacije pružatelja usluga smještaja na plovilima – charter Splitsko-dalmatinske županije

Vrijeme održavanja: 10.01.2017.

Grupacija pružatelja usluga smještaja na plovilima – charter (PUSP) Splitsko-dalmatinske županije održala je plenarnu sjednicu 10. siječnja u Županijskoj komori Split.

Na sjednici su izabrani novi zamjenici predsjednika, i to: Dragana Buzdovačić iz tvrkte Sunčani život d. o. o., Jelena Matković iz tvrtke Croatia Yachting d. o. o. te Nina Vida iz tvrtke Adria Yachting d. o. o.

Imenovana je nova poslovna tajnica grupacije, Nataša Bušić iz Odsjeka za turizam Županijske komore Split.

Na sjednici je predstavljeno idejno rješenje Nautičke karte Splitsko-dalmatinske županije koja je zajednički projekt Županijske komore Split, Grupacije PUSP – charter pri ŽK Split i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije.

Predstavljeno rješenje usvojile su članice Grupacije te će prvo izdanje biti na njemačkom jeziku i već za dva tjedna predstavit će je na sajmu BOOT u Düsseldorfu.

Govorilo se također o protekloj sezoni te planovima za iduću, zadani su novi radni zadatci Grupacije za ovu godinu te se očekuje do početka sezone ostvarenje radnih zadataka te plan rada i promocije za 2018. godinu.

 

Kontakti

  • Nataša Bušić, dipl. oec. viša stručna savjetnica Tel: +385 21 321 118 Email: nbusic@hgk.hr