Vrijeme održavanja: 25.04.2019.

Objavljeno: 16. 04. 2019. , Ažurirano: 16. 04. 2019.

Pozivamo vas na osnivačku sjednicu Strukovne grupacije hostelijera, koja će se održati u četvrtak, 25. travnja, u 10 sati u Županijskoj komori Split, na adresi Obala A. Trumbića 4.

Na sjednici će, uz izbor vodstva Strukovne grupacije, biti predstavljen poslovnik Udruženja hostelijera te će se govoriti o aktualnoj problematici i planiranim aktivnostima uoči predstojeće sezone. Predstavit će se i novosti u uslugama HGK – Digitalna komora.

S obzirom na to da je sjednica osnivačka, pozivamo sve zainteresirane na isticanje kandidatura za funkcije predsjednika i zamjenika grupacije. Molimo da nam, putem online obrasca u nastavku teksta, dostavite kandidaturu najkasnije do srijede, 24. travnja, do kraja radnoga dana.

U slučaju da ne možete prisustvovati sjednici, možete opunomoćiti drugu osobu, a punomoć ne treba biti ovjerena kod javnog bilježnika. Napominjemo da je potpisanu i ovjerenu punomoć (u rubrici Prateći dokumenti) potrebno donijeti na sjednicu kako bi bila pravovaljana.

U pratećim dokumentima na ovoj stranici možete pronaći:

  • Punomoć za sjednicu (u slučaju da ovlaštena osoba tvrtke ne može sudjelovati te želi opunomoćiti zaposlenika, kolegu ili nekog trećeg)
  • Poslovnik o radu Udruženja hostelijera koji se odnosi i na predmetnu strukovnu grupaciju.

Potvrdu dolaska molimo najkasnije do srijede, 24. travnja, do kraja radnoga dana putem online obrasca u nastavku. 

Kontakt-osoba: Sanja Baković; sbakovic@hgk.hr; 021/321 122.