Vrijeme održavanja: 08.09.2019. - 13.09.2019.

HGK Županijska komora Rijeka, kao član Foruma Jadransko- jonskih komora organizira posjet poslovne delegacije četvrtom izdanju summita "Jedan pojas, jedan put" koji će se održati u Hong Kongu od 8. do 13. rujna.

Na summitu će biti preko 80 međunarodno poznatih govornika, gotovo 5.000 sudionika iz 55 zemalja (governance, tvrtke, proizvođači, start-up tvrtke, vlasnici projekata, itd.) iz gotovo 100 stranih delegacija, 50 investitora iz 29 zemalja, dok se za vlasnike projekata organizira više od 520 poslovnih sastanaka.

Glavne teme konferencije su financiranje infrastrukture i EPM ugovori, globalni geopolitički rizici, međunarodno rješavanje sporova, Put digitalne svile / Pametan grad, mogućnosti za mala i srednja poduzeća te konzultacije s generalnim konzulatom Hong Konga te sastanake s komorskim partnerima u Hong Kongu i Macauu

Sudjelovanje na navedenom summitu, jedinstvena je prilika za umrežavanje i upoznavanje s ekonomskim i poslovnim okruženjem u Hong Kongu i Macau, te zasigurno mogućnost za gospodarsku suradnju s Kinom.

Rok za registraciju je 6. srpnja 2019.g. mi ju možemo obaviti za Vas.

Prijave se zaprimaju putem obrasca u nastavku.