Izvor: https://green-industry-innovation.b2match.io/

Poslovni skup Inovacije u zelenoj industriji, digitalizacija i IKT te B2B poslovni razgovori 19. ožujka u Norveškoj


Objavljeno: 25. 01. 2019. , Ažurirano: 14. 07. 2020.


Innovation Norway i Europska poduzetnička mreža organiziraju poslovni skup Inovacije u zelenoj industriji, digitalizacija i IKT te B2B poslovne razgovore koji će se održati u Oslu 19. ožujka.

Poslovni susreti namijenjeni su tvrtkama iz privatnog sektora i istraživačkim organizacijama kao prihvatljivim partnerima u realizaciji razvojnih i inovativnih projekata u područjima:

  • razvoja i primjene "zelenijih proizvodnih procesa" automatizacijom, digitalizacijom i robotizacijom industrijskih procesa i tehnologija
  • povećanja učinkovitosti proizvodnje i industrije
  • interneta stvari, EdTechu, FinTechu, cyber sigurnosti
  • razvoju IKT proizvoda, procesa i rješenja
  • razvoju ekološki prihvatljivih proizvoda, procesa i rješenja informacijsko-komunikacijskom tehnologijom.

Svrha je ovog poslovnog skupa informiranje o konkretnim mogućnostima financiranja partnerskih projekata te pronalazak partnera u sklopu poslovnih programa financijskih mehanizama Europskoga gospodarskog prostora (EGP) i Norveške darovnice u Hrvatskoj, Estoniji, Latviji, Litvi, Grčkoj i Poljskoj, kojima je program Innovation Norway operator fonda ili partner donatorskog programa.

Detaljnije informacije o programu Poslovni razvoj, inovacije i MSP u Hrvatskoj dostupne su na mrežnoj stranici Innovation Norway te na mrežnoj stranici www.eeagrants.hr.

Registracija hrvatskih tvrtki za sudjelovanje na ovom poslovnom skupu moguća je isključivo putem poveznice https://green-industry-innovation.b2match.io/.  

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na predmetnom skupu, potrebno se registrirati u što kraćem roku. S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, organizator skupa Innovation Norway provest će evaluaciju registriranih tvrtki i povratno izvijestiti o prihvatljivosti njihova sudjelovanja na poslovnom skupu.

Do 17. ožujka sve potvrđene tvrtke moći će odabrati poslovne partnere iz područja istraživanja i razvoja, dobavljače tehnologija i potencijalne klijente za poslovni razgovor.

Nakon isteka roka prijave, 6. ožujka, razmatrat će se samo prijave proizvodnih tvrtki.

Za sve dodatne informacije obratite se Diani Kovač, višoj stručnoj savjetnici u HGK, tel.: 01/4561 604 ili e-mail: dkovac@hgk.hr.