Vrijeme održavanja: 05.03.2020.

Objavljeno: 09. 03. 2020. , Ažurirano: 09. 03. 2020.

Članovi mobilnog tima ŽK Bjelovar Martina Posavac Ćurić i Miljenko Juratovac posjetili su 5. ožujka tvrtku ZM-Metal d.o.o. iz Hercegovca. Direktor tvrtke Stanko Kožul pokazao je mobilnom timu proizvodne pogone i asortiman proizvoda tvrtke te izrazio želju za suradnjom s tvrtkama metaloprerađivačke industrije u Hrvatskoj i inozemstvu s obzirom na to da trenutno ima slobodnih proizvodnih kapaciteta za usluge strojne obrade i izrade/montaže zavarenih konstrukcija.

ZM-Metal d.o.o. tvrtka je s dugogodišnjom tradicijom u obradi i preradi metala, koja se još od 1923. godine bavi proizvodnjom metalnih proizvoda, strojnih dijelova i industrijskih armatura. Od 1992. godine tvrtka je u privatnom vlasništvu i sastavu Zagreb Montaža Grupe.

Jedan je od većih referentnih poslova tvrtke izrada i montaža rešetkaste konstrukcije krovnih nosača na zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu.

Mobilni je tim direktoru predstavio paletu usluga i pogodnosti za članice Komore, s naglaskom na sajmove i promocije u zemlji i inozemstvu, znakove kvalitete HGK, postupak registracije u Gospodarsku mrežu projekta Digitalna komora te je obećao pomoći tvrtki pri uspostavi poslovnih kontakata s metaloprerađivačima iz ostalih županijskih komora Hrvatske.