Objavljeno: 21. 09. 2021. , Ažurirano: 23. 09. 2021.

Veleposlanstvo Indije u Zagrebu, u skladu s novom trgovačkom inicijativom i programom informiranja Vlade Indije, putem Hrvatske gospodarske komore poziva hrvatske tvrtke koje uvoze različite proizvode i usluge iz Indije da s Veleposlanstvom podijele iskustva stečena tijekom njihovog poslovnog partnerstva, pogotovo ako su naišli na bilo kakve poteškoće.

Indijsko Veleposlanstvo u Zagrebu stoji na raspolaganju za svaku pomoć hrvatskim tvrtkama koje imaju bilo kakvih problema u poslovanju s Indijom, poput problema u procedurama, tarifama i logistici ili neke druge probleme koji se javljaju u međunarodnom poslovanju.

Cilj Veleposlanstva Indije u Zagrebu i Vlade Republike Indije je učiniti uvoz iz Indije konkurentnijim i privlačnijim u odnosu na druge zemlje iz kojih hrvatske tvrtke uvoze te im potencijalno omogućiti i olakšati prebacivanje poslovanja iz drugih zemalja u Indiju.

Veleposlanstvo Indije u Zagrebu stoji na raspolaganju za sva pitanja i zasastanke s predstavnicima zainteresiranih tvrtki.

Kontakt:

Veleposlanstvo Indije u RH
Bijenik 152b, 10000 Zagreb
Tel.: (+385 1) 4873 239
E-mail: com.zagreb@mea.gov.in