Gospodarstvenici iz Koprivničko-križevačke županije izlagali na sajmu u Gudovcu

Vrijeme održavanja: 08.09.2017. - 10.09.2017.

Na sajamskom prostoru Gudovac, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, od 8. do 10. rujna održan je 25. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam.

Sajam je 8. rujna otvorio ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić koji je naglasio važnost domaće hrane. Uz mnogobrojne dužnosnike, na svečanom otvorenju bili su i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, saborski zastupnik Branko Hrg,  ravnateljica PORE Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić te direktor ŽK Koprivnica Krunoslav Vitelj.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveći je hrvatski poljoprivredni sajam na kojem se na više od 25.000 m² izložbenog prostora predstavilo više od 500 izlagača iz 18 hrvatskih županija te 15 stranih zemalja. Osim velike ponude poljoprivredne mehanizacije na jednome mjestu, sajam je ponudio bogati kulturno-umjetnički program te mogućnost sudjelovanja na okruglim stolovima na kojima se s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne agencije raspravljalo o aktualnim temama u poljoprivredi.

U sklopu sajma održana je tradicionalna Državna stočarska izložba te drugi Sajam grijanja i obnovljivih izvora energije Peti element. Ovogodišnja je zemlja partner sajma bila Mađarska.

PORA Koprivničko-križevačke županije je u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK – Županijskom komorom Koprivnica organizirala zajedničko sudjelovanje poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije. Na ukupno 47 m² unutarnjeg i vanjskog izlagačkog prostora predstavilo se 14 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije:

 1. LORD, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mišo Vrančić, Križevci;
 2. Trgovački obrt, uzgoj i njega kućnih ljubimaca ZOO CENTAR PIRANA, vl. Štefica Brinc, Koprivnica;
 3. FUGGY krojački obrt, preslikavanje i štampanje šema, vl. Fugaj Mladen, Križevci;
 4. WOLF DESIGN-PROIZVODNJA j. d. o. o., Koprivnica;
 5. MEHANIČKA RADIONICA, vl. Tihomir Pavunić, Kloštar Podravski;
 6. BAČVARIJA LEDINSKI, obrt za proizvodnju proizvoda od drva, trgovinu i usluge, vl. Ivana Ledinski Cvetković, Koprivnica;
 7. PAMPA TEA, proizvođački, trgovački, istraživački i uslužni obrt, vl. Krešimir Krznarić, Koprivnica;
 8. POKI trgovačko-ugostiteljski obrt, vl. Damir Pošta, Hlebine;
 9. OPG DAMIR MARKOV, Đurđevac;
 10. ZOO RIBOLOV j. d. o. o., Koprivnica;
 11. OPG Zdenko Lončarić, Koprivnica;
 12. OPG Pintar Josip, Đurđevac;
 13. OPG Hrženjak, Koprivnica;
 14. OPG PLATUŽIĆ, Križevci.

 

Kontakti

 • Suzana Vlahinja Viši stručni referent Tel: +385 48 674 562 Email: svlahinja@hgk.hr