Vrijeme održavanja: 15.06.2018.

Objavljeno: 12. 06. 2018. , Ažurirano: 12. 06. 2018.

REDEA u suradnji s Međimurskim sajmom poduzetništva MESAP u petak, 15. lipnja, u 13 sati organizira panel-diskusiju Putokaz za poduzetnike početnike. Diskusija će se održati u okviru 20. Međunarodnog sajma poduzetništva MESAP 2018 u sajamskoj dvorani.

Na diskusiji će sudjelovati predstavnici HAMAG-BICRO-a, Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Tehnološkog parka Varaždin te nekoliko poduzetnika iz Međimurske i Varaždinske županije.

Kako se odlučiti na započinjanje vlastitog posla? ESIF zajam za početak poslovanja – zvuči odlično, ali koji je put do odobrenja? Poduzetnički inkubatori – što sve nude i kakva poduzeća ćete tamo naći? Što motivira mlade poduzetnike da idu dalje i streme više – novac? Poduzetništvo žena – postoji li razlika? Koji su programi potpora na raspolaganju za unaprjeđenje poslovanja? Koje greške mladi poduzetnici ne bi ponovili da su opet na početku?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će odgovarati sudionici diskusije:

Josipa Kutle Stepančić, voditeljica službe za zajmove HAMAG-BICRO-a
Danijel Radek, Lepi dečki Brewery
Ivan Plačko, direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje
Emilija Stručić, Tehnološki park Varaždin, voditeljica projekta We Grow
Goran Hacek, Occam d. o. o., Varaždin

Diskusiju će moderirati Jako Horvat, voditelj Odjela za razvoj gospodarstva REDEA-e, a predviđeno je trajanje događaja 60 minuta.
Sudjelovanje možete prijaviti na e-mail: redea@redea.hr.