Izvor: Pixabay

Ostale informacije za poduzetnike


Objavljeno: 01. 04. 2020. , Ažurirano: 28. 11. 2020.


Sve aktualne epidemiološke mjere za gradove/županije možete pronaći na poveznicama:

 

Što ako ste bili u bliskom kontaktu s pozitivnom osobom ili ste i sami pozitivni? – Ako vam je određena mjera samoizolacije, ovo su stvari kojih se obavezno morate pridržavati. Ova mjera štiti vas, ali i druge. – Ažurirano: 28. 11. 2020.

ECN: Prava tržišnog natjecanja za vrijeme koronavirusa – Europska mreža za tržišno natjecanje (ECN) neće intervenirati protiv neophodnih i privremenih mjera za izbjegavanje nestašica u opskrbi. ECN neće oklijevati pokrenuti postupke protiv poduzetnika koji budu prodavali proizvode ključne za zaštitu zdravlja potrošača iznad tržišnih cijena. Ažurirano: 24. 03. 2020.

Objave Europskog nadzornog tijela za vrijednosne papire i tržište kapitala (ESMA) – Preporuke, pojašnjenja i odluke povezane sa poslovanjem na tržištima kapitala u EU u vrijeme pandemije bolesti COVID-19. Ažurirano: 01. 04. 2020.

Klasifikacije i označavanje razine filtriranja kirurških i zaštitnih maski - Nekoliko je često korištenih regulatornih standarda na kojima se temelji klasifikacija krirurških i zaštitnih maski u svijetu. Ažurirano: 14. 04. 2020.