Objavljeno: 05. 11. 2018. , Ažurirano: 08. 11. 2018.

LOGO - Partnerstvo za sve 2.png

Članovi Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije na sjednici održanoj u utorak, 30. listopada, u Razvojnoj agenciji Koprivničko-križevačke županije PORI donijeli su Odluku o osnivanju Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicom je predsjedao predsjednik Lokalnog partnerstva za zapošljavanje i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Klub za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije osnovan je sa zadaćom uspostave sustava podrške kod zapošljavanja te razvoja vještina traženja posla na području Koprivničko-križevačke županije u okviru provedbe projekta Partnerstvo za sve 2, odobrenog za financiranje u okviru poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III iz Europskog socijalnog fonda. Odluka je stupila na snagu danom donošenja odnosno 30. listopada.

Članovi Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje predstavnici su Koprivničko-križevačke županije, gradova Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, ŽK Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, obrazovnih institucija, organizacija civilnog društva i gospodarstvenika.

lenta i logotip.JPG