Vrijeme održavanja: 21.10.2021.

Objavljeno: 11. 10. 2021. , Ažurirano: 18. 10. 2021.

Online radionica Kako do kvalitetnog radnika – stanje na tržištu rada i usluge HZZ-a će se održati u četvrtak, 21. listopada, u 12 sati.

O stanju i mogućnostima na tržištu rada govorit će predstojnica Područnog ureda Zagreb Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Marija Halić, a za odgovore na dodatna pitanja na raspolaganju će biti i rukovoditeljica Odsjeka mjera aktivne politike zapošljavanja Marina Matijašec te rukovoditeljica Ureda za poslodavce zagrebačkog Područnog ureda Ksenija Vragović.

Pitanja i eventualne komentare moguće je poslati unaprijed, prilikom prijave na radionicu, odnosno tijekom radionice putem chata (Live event Q&A). Poveznice za sudjelovanje i upute za prijavljivanje na platformu MS Teams prijavljeni sudionici će dobiti dan prije održavanja radionice. Prijaviti se možete OBRASCEM na Digitalnoj komori, najkasnije do srijede, 20. listopada, u 12 sati.

Predviđeno trajanje radionice je 1 sat.

Radionicu organizira HGK – Komora Zagreb u suradnji s Područnim uredom Zagreb Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Više informacija možete dobiti u Komori Zagreb od Suzane Drapić na e-adresu sdrapic@hgk.hr ili na telefon +385 1 460 6720.