Online praktična radionica: Kako se prijaviti na 3. natječaj za dostavu projektnih prijedloga u okviru programa Business Development and Innovation Croatia


Objavljeno: 27. 12. 2022. , Ažurirano: 29. 12. 2022.


Innovation Norway, upravitelj programa Business Development and Innovation Croatia, u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom poziva sve gospodarske subjekte koji planiraju aplicirati za bespovratna sredstva u okviru Trećeg poziva iz Programa da se prijave na online praktičnu radionicu koja će se održati u utorak, 17.01.2023. od 10.00 do 12.00 sati.

Na radionici će zainteresirani gospodarski subjekti dobiti praktične informacije bitne za kvalitetno popunjavanje projektne prijave, te kvalitetnu pripremu obveznih dodataka prijavi, pri čemu će se naglasak staviti na najkompleksnije i najvažnije dijelove prijave.

Sudjelovanje na ovoj radionici nije obvezno, no svakako se preporuča, budući da kvalitetno pripremljena prijava znatno povećava šanse za uspjeh na natječaju. 

norway2638077fd8153a.jpg

 

Rok za prijavu je 16. siječnja, do 14.00 sati putem obrazca u nastavku teksta.

Radionica će se održati putem Microsoft Teamsa, a po zatvaranju prijava Innovation Norway će prijavljenim tvrtkama dostaviti poveznicu za događanje. Više informacija o Trećem pozivu za dodjelu bespovratnih sredstava programa dostupno je ovdje. 

Službeni kontakt za sve konkretne upite je e-mail: CRO.innovation@innovationnorway.no.