Vrijeme održavanja: 16.06.2021. - 17.06.2021.

Objavljeno: 25. 05. 2021. , Ažurirano: 07. 06. 2021.

Uprava za promociju trgovine kineskog Ministarstva trgovine i Udruženje za međunarodnu suradnju u malom i srednjem poduzetništvu te Cangzhou lokalna uprava pokrajine Hebei organiziraju u srijedu i četvrtak, 16. i 17. lipnja, online konferenciju malih i srednjih poduzeća (MSP) zemalja srednje i istočne Europe i Kine (China-CEEC SMEs Matchmaking Conference).

Konferencija je dio aktivnosti Online kluba MSP suradnje Europe i Kine (Online Club of SME Cooperation between Europe and China). Klubom rukovodi China-CEEC SME Cooperation Zone iz kineskog grada Cangzhoua zajedno sa stranim udruženjima, s glavnim ciljem smanjenja posljedica pandemije bolesti COVID-19, prikupljajući ideje za jačanje budućnosti kroz win-win dugoročna rješenja.

Pridruženje klubu tvrtkama omogućuje:

  • upoznavanje potencijalnih partnera i komunikacija,
  • "jedan-na-jedan" online pregovore,
  • prikaz ponuda proizvoda i usluga slikom i tekstom,
  • upload video sadržaja ili ugovaranje online sastanka za demonstraciju mogućnosti proizvoda i poduzeća,
  • sudjelovanje na "jedan-prema-mnogo" roadshow događanjima poduzeća,
  • pristup najnovijim poslovnim informacijama,
  • kontinuirano identificiranje partnera i poslovnih mogućnosti,
  • uživanje ekskluzivnih usluga koje će Klub u budućnosti pokrenuti.

Na online konferenciji China-CEEC SME Matchmaking (16. i 17. lipnja) očekuje se 300 tvrtki iz Kine te iz zemalja srednje i istočne Europe, i to iz područja: avijacije, zaštite okoliša, automobilske industrije, farmaceutskog i zdravstvenog sektora, trgovine robom široke potrošnje, uključujući i prehrambene proizvode.

Više informacija o pojedinoj kategoriji i samom događanju možete pronaći u pozivnom pismu koje je dostupno online na POVEZNICI.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem POVEZNICE ZA PRIJAVU ili skeniranjem QR-kôda dostupnog u elektroničkom pozivnom pismu

Za sva dodatna pitanja i pomoć pri registraciji možete se obratiti: