Vrijeme održavanja: 30.05.2018.

Objavljeno: 02. 05. 2018. , Ažurirano: 24. 05. 2018.

Okrugli stol organizira Zajednica za unapređenje intelektualnog kapitala kao uvod u 3. međunarodnu konferenciju o ekonomiji i poduzetništvu koja će se u Šibeniku održavati od 30. svibnja do 2. lipnja. 

Cilj je ovog izdvojenog događanja osvijestiti važnost intelektualnoga kapitala kao ekonomske kategorije za uspjeh poslovanja te učinaka njegova mjerenja na razvoj i konkurentnost poduzeća i razvoj gospodarstva. 

Uvod u raspravu dat će znanstvenici, renomirani ekonomski stručnjaci, predstavnici uspješnih hrvatskih poduzeća, ministarstava i čelnici lokalne uprave koji će s aspekta svojih poslovnih iskustava navesti prijedloge poboljšanja upravljanja intelektualnim kapitalom u poduzećima, lokalnoj samoupravi i nacionalnom gospodarstvu.

Radni jezik okruglog stola je hrvatski i organizira se bez naplate kotizacije. Predviđeno je trajanje okruglog stola od 17 do 19 sati, a održava se u D-Resortu Šibenik. 

Pozivamo sva zainteresirana poduzeća na sudjelovanje. Molimo vas da dolazak na okrugli stol najavite do 25. svibnja ispunjavanjem online prijavnice u nastavku teksta.

Program Okruglog stola dostupan je u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Organizator konferencije je Međunarodni institut za poduzetništve i Studentski poduzetnički inkubator Sveučilišta u Zagrebu, uz podršku Ekonomskog fakulteta iz Zagreba i Hrvatske gospodarske komore. Događaj se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske.

Ako ste zainteresirani za cjelokupnu konferenciju, program i informacije o kotizaciji i uvjetima sudjelovanja dostupni su na web-stranici konferencije BEE 2018.