Vrijeme održavanja: 19.09.2019.

Objavljeno: 28. 08. 2019. , Ažurirano: 28. 08. 2019.

ICCrA – Institut za Compliance, Criminal Compliance i Anti-Money Laundering i Lider pozivaju vas na okrugli stol “Compliance – garant sigurnog poslovanja“ koji će se održati u četvrtak, 19. rujna, u 11 sati, u Novinarskom domu, na adresi Perkovčeva ulica 2, u Zagrebu, pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore.

Na okruglom stolu će se detektirati u kojoj mjeri compliance ima uporišta u hrvatskom nacionalnom zakonodavstvu te na koji se način primjenjuje u domaćim kompanijama. Također će se predstaviti uloga i dužnost compliance officera, kako efikasno implementirati compliance program, ključne značajke i budućnost compliance-a kroz korištenje naprednih alata.

Program je prvenstveno namijenjen stručnjacima koji se bave compliance-om, risk managerima, audit specijalistima, pravnicima i svima koji žele uvesti ovaj učinkoviti alat u svoje poslovanje.

O ovoj temi na panelu će govoriti domaći i strani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u compliance-u. Oni će predstaviti primjere dobre prakse te institucije na koje se može osloniti pri implementaciji.

Organizator panela je ICCrA – Institut za Compliance, Criminal Compliance i Anti-Money Laundering. Institut ima za cilj upoznavanje javnosti s compliance-om kao praksom i iskušanim mehanizmom samopomoći u jačanju pravne sigurnosti. Pri tome je posebno usmjeren na gospodarstvo i kompanije koji djeluju i na drugim tržištima što nameće potrebu unificiranog legislativnog okvira djelovanja za sve gospodarske subjekte.

Program je dostupan na sljedećoj poveznici, a više informacija možete saznati na sljedećoj poveznici.

Kotizacija za sudjelovanje se ne naplaćuje, ali je registracija obavezna. Prijave su moguće putem online prijavnice, a sve upite vezane uz samo događanje možete uputiti na e-mail adresu konferencije@lider.media.