Vrijeme održavanja: 15.10.2021. - 31.10.2021.

Objavljeno: 15. 09. 2021. , Ažurirano: 23. 09. 2021.

Vijeće za promicanje izvoza rukotvorina Indije (The Export Promotion Council for Handicrafts – EPCH) 52. put organizira indijski sajam rukotvorina Indian Handicrafts & Gifts Fair 2021, skraćeno IHGF Delhi Fair 2021.

S obzirom na to da se situacija s pandemijom smiruje diljem svijeta, sajam će se od 28. do 31. listopada održati uživo u India Expo Center & Mart u okolici grada Noida, koji je ustvari predgrađe Delhija, sa svim potrebnim sigurnosnim protokolima za organiziranje sajmova i B2B događanja koje je izdala Vlada Republike Indije.

Na sajmu će sudjelovati više od 1500 izlagača iz cijele Indije koji se bave proizvodnjom ukrasa i opreme za dom, modnih proizvoda, namještaja i tekstila, a kategorije izloženih proizvoda na sajmu uključuju:

  • Pokućstvo, ukrasni predmeti i darovi;
  • Namještaj i pribor za dom, artikli za travnjak i vrt;
  • Kućni tekstil, namještaj i podne obloge, tepisi i prostirke;
  • Modni nakit, dodaci i torbe, folklorni odjevni predmeti, modna odjeća, šalovi i marame;
  • Božićni i svečani dekor, ručno izrađeni papiri i proizvodi, potpourri, svijeće i tamjan;
  • Svjetiljke i pribor za rasvjetu.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se registrirati na službenom webu sajma: www.ihgfdelhifair.in/register. Sva pitanja vezana uz sajam, sudjelovanje na sajmu te proces registracije mogu se uputiti direktno organizatoru na adresu: visitors@ihgfdelhifair.in.

Vijeće za promicanje izvoza rukotvorina Indije je glavno indijsko tijelo za promicanje izvoza rukotvorina i srodnih proizvoda i izgradnje imidža Indije kao pouzdanog dobavljača visokokvalitetne ručno izrađene robe.