Webinar o Javnom pozivu FZOEU u vezi unaprjeđenja sustava reciklaže


Objavljeno: 10. 09. 2021. , Ažurirano: 15. 09. 2021.


Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) poziva vas na webinar o Javnom pozivu u vezi unaprjeđenja sustava reciklaže, koji će se održati u srijedu, 15. rujna, od 10 do 12 sati

Webinaru možete pristupiti putem ove poveznice: Click here to join the meeting

Cilj webinara je pojasniti Javni poziv Fonda za iskazivanje interesa za uspostavljanje, povećanje, unapređenje i proširenje kapaciteta recikliranja na području Republike Hrvatske, koji je namijenjen gospodarskim subjektima: ugovornim obrađivačima, ovlaštenicima, obrađivačima i potencijalnim obrađivačima s interesom za uspostavu kapaciteta recikliranja posebne ili ostale kategorije otpada.

Ovim pozivom Fond želi prikupiti kvalitetne podatke o potrebama i mogućnostima za uspostavljanje, povećanje, unaprjeđenje i proširenje postojećeg kapaciteta recikliranja posebnih kategorija otpada na području Hrvatske. Na osnovu tih prikupljenih podataka i analiza planirat će se daljnja provedba mjera u svrhu postizanja visoko učinkovitog recikliranja i dosezanja obveznih ciljeva Republike Hrvatske u narednom razdoblju.

Nakon uvodnih riječi direktora Fonda Siniše Kukića i direktorice Sektora za industriju i održivi razvoj HGK Marije Šćulac Domac, javni poziv i planirane aktivnosti Fonda predstavit će načelnica Sektora zaštite okoliša u Fondu Aleksandra Čilić. Ona će nakon prezentacije, zajedno s načelnikom Sektora za posebne kategorije otpada Zvonimirom Majićem odgovarati na pitanja sudionika.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i kvalitetno se informirati kako biste u budućnosti uspješno sudjelovati u programima Fonda.

Na webinar se možete prijaviti obrascem u nastavku, najkasnije do utorka, 14. rujna. U obrascu možete postaviti i pitanje predavačima kako bi oni pripremili što iscrpniji odgovor.