Vrijeme održavanja: 16.06.2021.

Objavljeno: 11. 06. 2021. , Ažurirano: 11. 06. 2021.

Energetika marketing organizira stručni skupo pod nazivom Nova era prometa - forum o forum o električnim i vozilima na plin, vodik i gorive članke i rješenja za održivi razvoj prometa. Skup će se održati 16. lipnja 2021. godine u Zagrebu u Kongresnom centru Antunović, a Hrvatska gospodarska komora je pokrovitelj predmetnog skupa. Skup možete pratiti i online.

Program skupa obuhvatit će jedan dan i bit će podijeljen u tri tematske cjeline, što će uključivati i okrugle stolove, diskusije, a postojat će i mogućnost demonstracije vozila.
Na skupu će se okupiti svi koji su u svojem svakodnevnom radu povezani s prometom, vozilima i novim rješenjima u tom području s ciljem ostvarenja sigurnije i ekološkije budućnosti. Tako će sudjelovati predstavnici vodećih proizvođača vozila, opreme za vozila, punionica vozila novim energentima, prijevozničkih i energetskih tvrtki, ponuđača rješenja i pružatelja usluga za održivi ekološki promet, javne uprave i nadležnih državnih i lokalnih tijela, visokih učilišta, stručnih udruga i strukovnih komora itd.

Više informacija o samo skupu i prijavi dostupno je OVDJE.