Vrijeme održavanja: 22.09.2020.

Objavljeno: 24. 09. 2020. , Ažurirano: 24. 09. 2020.

Na poziv Gorana Mihailića, direktora tvrtke Marmi d.o.o. iz Bjelovara, Miljenko Juratovac iz HGK – Županijske komore Bjelovar je 22. rujna posjetio tvrtku gdje su ga ljubazno primili direktor i suradnici Nika Jurjević i Saša Romek.

Glavna djelatnost tvrtke Marmi d.o.o. osnovane 2007. godine najam je video i audio opreme, te ostale opreme potrebne za organizaciju raznih događanja, kao i prodaja LED displaya. Danas je to vodeća tvrtka za opremanje dvorana za razna sportska događanja, korporativnih evenata, kongresa i sajmova.

S obzirom na manjak kvalitetnih smještajnih kapaciteta u Gradu Bjelovaru kao i u Bjelovarsko-bilogorskoj Županiji, tvrtka je vlastitom investicijom u kratko vrijeme uredila objekt pod nazivom KM therooms u sklopu kojeg nude usluge noćenja. Objekt je smješten u neposrednoj blizini centra grada Bjelovara, na adresi Velike Sredice 15. Trenutno je u tijeku priprema potrebne dokumentacije kako bi se od proljeća 2021. godine uz noćenje gostima mogla ponuditi i usluga doručka, po principu bed&breakfasta.

"Od početka uređenja, vodila nas je jedna misao; da gostima pružimo komfor i uslugu radi koje će se uvijek rado vraćati", rekla je voditeljica smještaja Nika Jurjević te objasnila da je stoga svih deset soba u objektu uređeno po standardima hotela sa četiri zvjezdice. U ponudi je jedna jednokrevetna soba, šest dvokrevetnih soba sa bračnim ili odvojenim krevetima, te tri trokrevetne sobe uz maksimalan kapacitet od ukupno 22 ležaja. Svaki gost ima osiguran besplatan parking u dvorištu te besplatan WiFi.

Više informacija o ovome objektu može se pronaći na njegovom webu, ili na profilima na Facebooku ili na Instagramu.

Juratovac je direktora Mihailića i suradnike upoznao s uslugama HGK, osobito naglasivši znakove kvalitete HGK, katalog hrvatskih proizvoda i Digitalnu Komoru te ih pozvao da se registriraju za te usluge.