Sudjelovanje na 14. Mediteranskom sajmu u Dubrovniku

ŽK Slavonski Brod
Izlagači Brodsko-posavske županije na 14. Mediteranskom sajmu u Dubrovniku
Vrijeme održavanja: 16.03.2017. - 19.03.2017.
Izlagači s područja Brodsko-posavske županije na 14. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u Dubrovniku.

Na 14. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji je od 16. do 19. ožujka održan u Dubrovniku po 13. su put organizirano sudjelovali izlagači s područja Brodsko-posavske županije. Sudjelovanje na sajmu organizirali su i sufinancirali HGK, Županijska komora Slavonski Brod i Upravni odjel za gospodarstvo Brodsko-posavske županije koji je u cijelosti financirao trošak prijevoza izlagača i dijela robe. Na Sajmu je sudjelovalo 14 izlagača (trgovačkih društava, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta, udruga, klaster Slavonska košarica) koji su posjetiteljima ponudili prehrambene proizvode (tjestenine, kolače, alkoholna pića, pekmeze, sireve, lješnjake), rukotvorine, suvenire i prirodne kozmetičke proizvode. OPG-u Weber uručena je plaketa i statua kao nagrada organizatora za uređenje izložbenog prostora te za dizajn proizvoda.

nagrađeni u dubrovniku 2017 (2).JPG

Nagrađeni OPG Weber; Izvor: ŽK Slavonski Brod

Osim promocije i prodaje proizvoda, izlagači i organizatori su na Sajmu sudjelovali i na popratnim edukacijama, tribinama i susretima s potencijalnim kupcima.

dubrovnik 2017 c.jpg

Izlagači Brodsko-posavske županije na 14. Mediteranskom sajmu u Dubrovniku; Izvor: ŽK Slavonski Brod 

Anketa koja je provedena nakon sajma pokazala je veliko zadovoljstvo svih sudionika sudjelovanjem i organizacijom te veliku zainteresiranost za sudjelovanje i na sljedećem Mediteranskom sajmu pod uvjetom zajedničke organizacije i (su)financiranja troškova izlaganja i prijevoza.

Kontakti

  • Marija Lugarec viši stručni suradnik Tel: +385 35 448 583 Email: mlugarec@hgk.hr

Organizatori

Županijska komora Slavonski Brod organizator nastupa izlagača iz Brodsko-posavske županije Tel.: +385 35 448 583 Fax: +385 35 448 591 E-mail: hgksb@hgk.hr;
Brodsko posavska županija - Upravni odjel za gospodarstvo organizator nastupa izlagača s područja Brodsko posavske županije Tel.: 035/ 216 233 E-mail: gfabcic@bpz.hr