Nastup članica HGK na 20. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Vrijeme održavanja: 31.03.2017. - 02.04.2017.   /   Rok prijave: 01.03.2017.

U skladu s planom poslovanja HGK i planom promocije gospodarstva u RH, ŽK Bjelovar zadužena je za koordinaciju nastupa tvrtki članica HGK na 20. proljetnome međunarodnom bjelovarskom sajmu, od 31. ožujka do 2. travnja 2017. godine na sajamskom prostoru Gudovac kod Bjelovara.

 

Proljetni međunarodni bjelovarski sajam ima poljoprivredni, gospodarski i obrtnički karakter i svake godine bilježi rast u broju izlagača i posjetitelja. Na sajmu poljoprivrednici mogu po povoljnijim cijenama kupiti potrebnu sjemensku robu, zaštitna sredstva i poljoprivrednu mehanizaciju, a organiziraju se i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i predstavljanja rada poljoprivrednih strojeva.

 

Po drugi puta se na sajamskom prostoru Gudovac organizira sajamsko događanje Drvni svijet - prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije, a uz izložbeno-prodajni dio šumarske opreme i opreme za obradu drva, u suradnji s najznačajnijim poslovnim subjektima iz područja šumarstva i drvnih tehnologija, održat će se niz prezentacija, predavanja, okruglih stolova i konferencija.

 

Opširnije o sajmu možete pronaći na internetskoj stranici www.bj-sajam.hr

 

U prilogu se nalazi anketa zainteresiranosti za tvrtke koje žele izlagati na zajedničkomu izložbenom prostoru HGK.

 

Rok za dostavu ankete je 1. ožujka.

Kontakti

  • Miljenko Juratovac Viši stručni referent Tel: +385 43 274 063 Email: mjuratovac@hgk.hr