Najavljen 24. Zagorski gospodarski zbor

Program 24. Zagorskog gospodarskog zbora predstavljen je na konferenciji za novinare koja je održana na prostoru kod OŠ Ljudevita Gaja u Krapini u utorak, 6. rujna.

Ovogodišnji Zagorski gospodarski zbor trajat će od 8 do 10. rujna, a imat će 375 izlagača, odnosno stotinjak više nego prošle godine. Zbor će se održati na prostorima OŠ Ljudevit Gaj - u dvorani i pod šatorima, zatim u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda te amfiteatru Srednje škole Krapina, gdje će u četvrtak, 8. rujna, u 14 sati početi i svečanost otvorenja ove manifestacije.

Uz izlagače s područja Krapinsko-zagorske županije i Šibensko-kinske županije koja je ovogodišnja Županija-partner Zbora, u Krapini će biti prisutni i izlagači iz ostalih dijelova Hrvatske, kao i susjedne Bosne i Hercegovine te Slovenije koja je Zemlja-partner 24. Zagorskog gospodarskog zbora.

Župan Željko Kolar ovom je prilikom zahvalio svim partnerima na sjajno obavljenom poslu i istaknuo da Županija zajedno sa Poslovnim dnevnikom, kao dodatan impuls Zboru, ove godine organizira i Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije na kojem će se okupiti ljudi koji su među najuspješnijima u svojoj branši.

„Vjerujem da će ovo biti još jedan dodatan poticaj za naše vrhunske poduzetnike i obrtnike koji trenutno važu hoće li ući u dodatni investicijski ciklus“ istaknuo je župan Kolar i naglasio da je za Poslovni uzlet do sada zaprimljeno više od 100 prijava.

Na konferenciji za medije bili su i zamjenici župana Jasna Petek i Anđelko Ferek-Jambrek te pročelnica županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondova Sanja Mihovilić.

Više o Zagorskom gospodarskom zboru pronađite na poveznici www.zgz.hr