Radionica Osnovne tehnike odnosa s javnošću i brendiranja u poduzetništvu

ŽK Otočac
Osnovne tehnike odnosa s javnošću i brendiranja u poduzetništvu
Vrijeme održavanja: 08.12.2017.   /   Rok prijave: 07.12.2017.
Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac najavljuje edukativnu radionicu Osnovne tehnike odnosa s javnošću i brendiranja u poduzetništvu, koja će se održati kao preteće događanje 2. Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu u Otočcu 8. prosinca u 9.30 u dvorani HGK – ŽK Otočac, na adresi Kralja Zvonimira 16 (1. kat).

Kombinacija predavanja i interaktivne radionice omogućit će polaznicima stjecanje specifičnih stručnih znanja, praktičnih pisanih, govornih i vizualnih vještina te sposobnosti integriranja tehnika i kanala komuniciranja potrebnih za praktično komuniciranje s različitim ciljnim javnostima. Polaznici će se upoznati s primjenom brend-vrijednosti (komunikacija, logo i slogan) te sa specifičnostima komunikacije kroz doživljaj te kolika je uloga medija i društvenih mreža.

Svrha je ove edukacije omogućiti polaznicima svladavanje specifičnosti pojedinih tehnika i alata koji se koriste u područjima odnosa s javnošću i komunikacijskog menadžmenta te organizacijskih vještina koje se koriste u odnosima s javnošću i brendiranju u poduzetništvu te ih osposobiti za njihovo osnovno korištenje.

Predavač:

Romana Lekić zaposlena je kao pomoćnica dekana za studije turizma na Edward Bernays visokoj školi za komunikacijski menadžment u Zagrebu. Dugi je niz godina radila kao predstojnica Katedre turizma na Veleučilištu Vern u Zagrebu. Stekla je doktorat u području kulturne antropologije s temom Hrvatska tradicijska baština i kulturni turizam – mogućnosti uključivanja nematerijalne baštine preko reprezentativnih uzoraka. Kao konzultantica i predavačica sudjeluje u realizaciji brojnih projekata Europske unije povezanih s kulturom i turizmom. Posljednjih nekoliko godina intenzivno sudjeluje u projektima razvoja posebnih oblika turizma i DMK (destinacijskih menadžment kompanija) kao predavač te vanjski suradnik Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma, Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA-e) te drugih institucija, organizacija i razvojnih agencija iz Hrvatske i inozemstva. Objavila je brojne stručne i znanstvene radove te gostuje kao predavač na sveučilištima u Sloveniji i Crnoj Gori na kojima drži predavanja i radionice o razvoju proizvoda i brend-komunikaciji, osobnom razvoju, kreativnosti, uspješnom vođenju i interkulturalnoj komunikaciji, grupnoj dinamici i dr. Profesionalno usavršavanje stekla je na inozemnim fakultetima iz područja storytellinga i upravljanja doživljajem, animacije te dramske i plesne pedagogije.

Trajanje:

Radionica traje dva bloka, prvi je blok od 90 minuta uvodno predavanje, nakon toga slijedi pauza i drugi blok od 90 minuta, rezerviran za primjere dobre prakse i interaktivan rad s polaznicama.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a zainteresirani polaznici mogu se prijaviti pomoću online obrasca u nastavku. 

 

Kontakti

  • Frana Lokas-Mudrovčić Viši stručni suradnik Tel: +385 53 773 307 Email: flokas@hgk.hr
  • Irena Banić Viši stručni suradnik Tel: +385 53 773 307 Email: ibanic@hgk.hr

Organizatori

HGK Županijska komora Otočac Tel.: 053/771-001 Fax: 053/771-130 E-mail: flokas@hgk.hr