Vrijeme održavanja: 13.11.2019. - 16.11.2019.

Navedeni poslovni tjedan najveća je nacionalna gospodarska platforma koja uključuje teme o reformama i politikama, gospodarskim trendovima i primjerima dobre prakse te investicijske klime Republike Moldove. Forum je osmišljen radi povezivanja s poslovnim subjektima i upoznavanjem s gospodarskim prilikama u Republici Moldovi.

Ove godine dvodnevni program posvećen je strateškim sektorima koji uključuju informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, industriju, poljoprivredu, turizam i zelenu energiju. Programom su obuhvaćena i područja kreativnih industrija, kino produkcija i modne industrije.

Također, prvi će se put četvrto izdanje Dana automobilske industrije integrirati u poslovni tjedan s fokusom na mehatroniku, klasterizaciju te istraživanje i razvoj.

Dodatni sadržaj poslovnog tjedna predstavlja i ProExport Forum koji će se održati 15. studenoga, a na kojem će se omogućiti susret s lokalnim tvrtkama. Moldovski poslovni tjedan 2019. ponudit će niz radionica, panel-rasprava s međunarodnim govornicima i B2B te G2B sjednice.

Program poslovnog tjedna nalazi se u pratećim materijama.

Više informacija o događanju te detalje povezane s prijavom možete pronaći ovdje.