Helena Pogledić, viša stručna suradnica, i Miljenko Juratovac, viši stručni referent, posjetili su 27. studenoga bjelovarsku digitalnu tiskaru Čvor d.o.o. gdje im je direktor Hrvoje Horvat predstavio tvrtku i usluge tiska različitih vrsta tiskanih i promotivnih materijala.

Čvor je 1968. godine započeo svoj rad kao enigmatski klub pod imenom Enigmatsko udruženje Bjelovar, a kao tiskara djeluje posljednjih dvadesetak godina. Računalna grafička priprema upotpunjena je strojevima za digitalni tisak na papir i digitalni tisak velikog formata. Proizvode se sve vrste obrazaca, blokovske robe, knjige i časopisi u manjim nakladama te kompletan novogodišnji program (kalendari, upaljači, olovke, promotivni artikli). U ponudi je oslikavanje vozila, izrada svijetlećih i drugih reklama i natpisa. Tu je i pečatoreznica i lasersko graviranje na najmodernijem laserskom graverskom stroju. U prodaji su i pehari, medalje i plakete za sportska natjecanja. Posljednja je ovogodišnja investicija bila nabava novog UV LED digitalnog pisača.

Mobilni je tim direktoru Horvatu predstavio paletu usluga i pogodnosti za članice HGK s naglaskom na znakove kvalitete, Katalog hrvatskih proizvoda te portal Digitalna komora.