Vrijeme održavanja: 12.06.2019.

U srijedu, 12. lipnja, mobilni tim ŽK Bjelovar, u kojem su bili Helena Pogledić, viša stručna suradnica i Miljenko Juratovac, viši stručni referent, posjetio je tvrtku Bjelovarski sajam d.o.o. na sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara.

Tom prilikom održan je sastanak na kojem su uz direktora sajma Davorina Posavca sudjelovali Tihomir Čauš, voditelj prodaje i Nino Kovačić, referent prodaje. Mobilni tim upoznao je predstavnike tvrtke s analizom anketa zadovoljstva koje su popunile članice HGK na 15. Međunarodnome pčelarskom i 22. Proljetnome međunarodnom bjelovarskom sajmu. Iako su ankete uglavnom pozitivne, uz pohvale organizatoru sajma bilo je i primjedbi, što će Upravi sajma poslužiti kao korisna informacija za korekcije aktivnosti u pripremi budućih sajamskih priredbi u Gudovcu.

Predstavnici mobilnog tima ŽK Bjelovar predstavili su direktoru i njegovim suradnicima mogućnost besplatnog dobivanja znaka Hrvatske kvalitete putem natječaja Ministarstva gospodarstva, za što je direktor Posavac pokazao veliko zanimanje jer bi taj znak dodatno oplemenio marketinške aktivnosti koje Uprava sajma provodi promovirajući sajamske priredbe. Predstavljena im je i Gospodarska mreža kao dio projekta Digitalna komora te su im uručeni promotivni materijali i upute za registraciju na portal.