Vrijeme održavanja: 26.03.2020.

Objavljeno: 02. 03. 2020. , Ažurirano: 02. 03. 2020.

Mobilni tim ŽK Bjelovar u kojem su bili Snježana Maras i Miljenko Juratovac posjetio je 26. veljače tri autoprijevoznička poduzetnika iz Daruvara.

Obiteljska tvrtka Hepi d.o.o. osnovana je 1993. godine i vodi ju sin umirovljenog osnivača tvrtke Emila Houfa. U rad tvrtke uključeni su članovi obitelji i mobilni tim im je predstavio nove projekte i usluge te javne ovlasti HGK koje uključuju i izdavanje dozvola za međunarodni promet.

U tvrtki Truhlaž d.o.o. direktor Miroslav Truhlaž izrazio je mobilnome timu zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Komorom i objasnio trenutno stanje na tržištu prijevoza roba u zemlji i inozemstvu te probleme autoprijevoznika. Pokazao je interes za usluge HGK, a osobito za registraciju i korištenje portala Digitalna komora.

Autoprijevoznički obrt Ivošević, iako nije članica HGK, često surađuje sa ŽK Bjelovar kada je riječ o dozvolama za međunarodni promet svojih kamiona. Mobilni tim ga je pri posjetu upoznao s prednostima članstva u HGK, uslugama i pogodnostima za članice te s mogućnošću dobrovoljnog članstva.