Vrijeme održavanja: 16.01.2017. - 22.01.2017.

Objavljeno: 16. 01. 2017. , Ažurirano: 16. 01. 2017.

Od 16. do 22. siječnja u Kölnu se održava najveći i najposjećeniji europski sajam namještaja i unutarnjeg uređenja IMM Cologne 2017 na kojem se ove godine, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, predstavlja pet hrvatskih tvrtki iz područja drvno-prerađivačke industrije koje se bave proizvodnjom namještaja.

S više od 1.500 tvrtki izlagača iz 50 različitih zemalja IMM je tradicionalno najznačajniji poslovni događaj cijele industrije, mjesto na kojem se susreću svi relevantni sudionici od proizvođača, trgovaca do dizajnera. Na sajmu se prezentiraju inovacije i oblikuju novi trendovi koji će obilježavati tržište namještaja i unutarnjeg uređenja u predstojećem razdoblju. IMM Cologne nudi cjelovit spektar međunarodne ponude dizajna interijera na jednom mjestu.

Na sajmu svoje proizvode prezentiraju tvrtke CRO-TEX, Spin Valis, Javor Bjelovar, Prima Namještaj i Prostoria. 

U sklopu zajedničkog štanda, postavljen je i info pult HGK, na kojemu se putem promidžbenih materijala, predstavlja Udruženje drvno-prerađivačke industrije odnosno cjelokupna hrvatska industrija namještaja.

Na sajmu se izlažu sve vrste namještaja – od komadnog do garniturnog. Značajno je zastupljen i namještaj za opremanje uredskih prostora, opremanje svih vrsta javnih objekata kao i elementi eksterijera. Sajam omogućuje, pored mogućnosti testiranja proizvoda kroz izravan plasman na sajmu, otvaranje prilika za uspostavljanje i širenje poslovnih kontakata na globalnoj razini s predstavnicima svih područja drvne industrije te maloprodaje i veleprodaje.