Objavljeno: 15. 10. 2020. , Ažurirano: 15. 10. 2020.


Hrvatska gospodarska komora partner je dvodnevnoj 8 ICCC – Međunarodnoj (online) konferenciji o kontrolingu u Hrvatskoj , koja će se održati u četvrtak i petak, 12. i 13. studenoga, u potpunosti na engleskom jeziku pod nazivom Controlling – The Time to Wow is Now!

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji. No, ove godine je konferencija preseljena na platformu ZOOM i produljena je na dva dana, a okuplja mnogo više međunarodnih stručnjaka.

Tema konferencije nadahnuta je ekonomskom krizom izazvanom pandemijom COVID-19, koja je jak okidač za stavljanje fokusa na kontroling.

Predavači na konferenciji ove će godine biti sjajni stručnjaci iz Njemačke, Rusije, Austrije, Velike Britanije, Poljske, Španjolske i Hrvatske koji će, kroz praktične primjere, govoriti o 13 tema usko vezanih uz aktualna menadžerska i kontrolerska pitanja.

Teme su povezane s novom-normalnom budućnošću menadžmenta, brzim reakcijama kontrolinga i najboljim ključnim pokazateljima u ovom trenutku, te posebno s izvještavanjem, ali i s aktualnostima u odnosu između financijskog i menadžerskog računovodstva, rješenjima u području računovodstva troškova, izazovima kontrolinga u javnoj bolnici i mnogim drugima.

Kome je konferencija namijenjena: svim razinama kontrolera, vlasnicima tvrtki, svim razinama menadžera, planera, podatkovnim znanstvenicima (data scientists), analitičarima podataka (data analysts), IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima kao potpori kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima i svim drugima koji osjećaju da novo doba upravljanja kuca na vrata.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE, a registrirati se možete na ovoj POVEZNICI.

 

 

Izvor: Kontroling Kognosko