Vrijeme održavanja: 15.10.2021.

Objavljeno: 05. 10. 2021. , Ažurirano: 13. 10. 2021.

HGK u suradnji s brendom poslovne edukacije Acta Non Verba International organizira besplatni webinar LeaDeR I - Učinkovito vođenje ljudi, koji će se održati u petak, 15. listopada, u 14 sati. Predviđeno trajanje webinara je, uključujući pitanja polaznika i odgovore predavača, oko 90 minuta.

Webinar je namijenjen vlasnicima mikro, malih i srednjih tvrtki, voditeljima timova ili onima koji to žele postati, bez obzira na granu industrije u kojoj djeluju.

Polaznici webinara će biti upoznati s ključnim elementima učinkovitog vođenja ljudi kroz uvodni dio Acta Non Verba LeaDeR programa, uz pregršt praktičnih ideja i smjernica kako stvoriti i voditi uspješan tim u ovim izazovnim vremenima.

Voditelji webinara su Biserka Juhar Tomašević i Dario Klašnja. Biserka Juhar Tomašević uz veliko je osobno menadžersko iskustvo i autorica programa Acta Non Verba edukacija, te više priručnika za učinkovito vođenje ljudi, prodaju i komunikacijske vještine. Dario Klašnja proveo je također niz godina na menadžerskim pozicijama u različitim industrijama, a svoja znanja dodatno upotpunjuje kroz rad na  Acta Non Verba treninzima. 

Acta Non Verba je izvorni hrvatski brand poslovne edukacije koji djeluje u Hrvatskoj i široj regiji, dok su putem licenciranih trenera i franšiza prisutni u gotovo svim zemljama Zapadne Europe.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a prijaviti se  možete prijavnicom u nastavku teksta. Nakon provjere prijava, na e-adresu koju ste naveli poslat ćemo pristupne podatke za webinar.

Rok za prijavu je srijeda, 14. listopada, do 12 sati.