Vrijeme održavanja: 18.01.2019. - 27.01.2019.

Objavljeno: 10. 01. 2019. , Ažurirano: 10. 01. 2019.

Na konferenciji za medije u srijedu, 9. siječnja u ŽK Pula predstavljen je Tijara news festival odnosno Istarski festival vjenčanja. U ime organizatora, Marijana Percan Dabo iz Modne agencije Tijara d. o. o.  predstavila je ovogodišnje izdanje koje uključuje novi koncept i tri zasebna događanja -  izložbu svadbene fotografije, projekciju filma te završno događanje TIJARAsposaNEWS - Istarski festival vjenčanja.

Partneri manifestacije koja započinje izložbom svadbene fotografije u pulskom akvariju 12. siječnja, a završava 27. siječnja su HGK – Županijska komora Pula, Turistička zajednica Istarske županije i Turistička zajednica Grada Pule.

Predsjednica HGK-ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić rekla je kako Komora niz godina podržava ovaj projekt  kroz stvaranje sadržaja koji će dodatno ojačati industriju vjenčanja. Velik broj obrtnika i trgovačkih društava, kao i kreativaca,  imaju vrlo vrijedne proizvode i usluge koji su prigodni i poželjni uz organizaciju vjenčanja. Ova gospodarska grana okuplja velik broj subjekata koji nude svoje proizvode i usluge, a manifestacije u sklopu Tijara news festivala doprinose gospodarskom, ali i gradskom, urbanom životu. Pritom ŽK Pula zajedno s Turističkom zajednicom Istarske županije i drugim partnerima sudjeluje u projektu promocije Istre kao destinacije za vjenčanja. 

Tijara news festival završava dvodnevnom manifestacijom Istarski festival vjenčanja koja će se održati 26. i 27. siječnja u Domu hrvatskih branitelja u Puli gdje će se predstaviti 80 izlagača.

TIJARAnewsFESTIVAL 2019_4.JPG

Goran Franinović (TZ Istarske županije), Marijana Percan Dabo (Modna agencija Tijara), Jasna Jaklin Majetić (HGK-ŽK PULA), Vesna Jovičić (TZ Pula); Snimio: Alphera d.o.o.