Vrijeme održavanja: 02.03.2020. - 03.03.2020.

Konferencija i B2B razgovori u Oslu održat će se 2. i 3. ožujka

Objavljeno: 11. 02. 2020. , Ažurirano: 14. 07. 2020.

Innovation Norway i Europska poduzetnička mreža organiziraju konferenciju Zelena industrija i IKT te B2B poslovne razgovore koji će se održati u Oslu 2. i 3. ožujka.

Konferencija i B2B razgovori namijenjeni su isključivo tvrtkama koje imaju konkretnu projektnu ideju i koje su zainteresirane za sudjelovanje na skupu radi pronalaženja norveškog partnera sa stručnim znanjem ili tehnologijom za realizaciju projekta kojim bi aplicirali za sredstava u okviru poslovnog programa Poslovni razvoj, inovacije i MSP u Hrvatskoj.

Mogući su podnositelji zahtjeva proizvodne tvrtke koje će postati "zelenije" i/ili diversificirati svoju paletu proizvoda / povećati kapacitet / uvesti promjene u proizvodnom procesu (npr.: brodska oprema, ribolovna oprema, tekstil, ambalaža za prehrambene proizvode, građevinski materijal, proizvodi za sigurnost/zdravlje / zaštitu okoliša i sl.)  

Skrećemo pozornost na to da konzultantske tvrtke, tvrtke koje žele plasirati svoje proizvode i usluge na norveško tržište, klasteri, inkubatori, sveučilišta i udruge nisu prihvatljivi sudionici poslovnog skupa.

Detaljnije informacije o programu Poslovni razvoj, inovacije i MSP u Hrvatskoj dostupne su na mrežnoj stranici Innovation Norway.

Registracija hrvatskih tvrtki za sudjelovanje na ovom poslovnom skupu moguća je do 28. veljače, isključivo putem poveznice https://green-industry-and-ict-matchmaking.b2match.io/.

S obzirom na ograničen broj sudionika iz svake zemlje korisnice sredstava financijskih mehanizama, organizator će provesti evaluaciju prijavljenih tvrtki (prioritet imaju MSP) i povratno izvijestiti o prihvatljivosti sudjelovanja na poslovnom skupu i mogućnosti dobivanja financijske potpore za troškove putovanja, u skladu s otvorenim natječajem.

Sve potvrđene tvrtke moći će odabrati poslovne partnere iz područja istraživanja i razvoja, dobavljače tehnologija i potencijalne projektne partnere za poslovni razgovor.

Za sve dodatne informacije obratite se u HGK Diani Kovač (tel.: 01/4561 604, e-mail: dkovac@hgk.hr) ili Ivanu Škariću (tel.: 01/2078 038, e-mail: iskaric@hgk.hr).  

Poslovni skup organizira se u sklopu bilateralnih programa financijskih mehanizama Europskog gospodarskog područja i Norveške darovnice za razdoblje 2014. – 2021., među kojima je i program Poslovni razvoj, inovacije i MSP u Hrvatskoj, čiji je cilj povećanje stvaranja vrijednosti i održivi rast u hrvatskom poslovnom sektoru.