Konferencija Ruralni razvoj i pametna rješenja u poljoprivredi

Pixabay
Vrijeme održavanja: 08.03.2017.   /   Rok prijave: 04.03.2017.

U organizaciji Saveznog ministarstva poljoprivrede, šumarstva, okoliša i vodnoga gospodarstva Republike Austrije, Austrijskog poljoprivrednoga klastera i Hrvatske gospodarske komore, 8. ožujka održat će se konferencija Ruralni razvoj i pametna rješenja u poljoprivredi.

Konferencija će se održati u Vijećnici HGK na Rooseveltovom trgu 2 (I. kat), s početkom u 10 sati, a registracija sudionika počinje u 9:30.

Mjere Programa ruralnog razvoja predstavit će Ministarstvo poljoprivrede RH, dok će korištenje naprednih sustava i rješenja u poljoprivredi  predstaviti tvrtke uključene u  Austrijski poljoprivredni klaster.

Predstavnici HGK održat će prezentaciju o potporama poljoprivrednim i prehrambenim tvrtkama, a svoje usluge predstavit će i Centar za industrijski razvoj HGK (CIRAZ).

Nakon konferencije održat će se poslovni razgovori (B2B) između hrvatskih i austrijskih tvrtki.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji i poslovnim razgovorima, molimo da se prijavite putem online prijave.

Rok je prijave do 4. ožujka, odnosno do popunjavanja broja raspoloživih mjesta. Napominjemo da je službeni jezik konferencije hrvatski, a poslovnih razgovora engleski.

Program događanjaprofili austrijskih tvrtki i održane prezentacije nalaze se u pratećim dokumentima.

Kontakti

  • Anita Stipić viša stručna suradnica, Pododjel za europska tržišta Tel: +385 1 456 1783 Email: astipic@hgk.hr
  • Dražen Miloloža Viši stručni suradnik Tel: + 385 1 4561 525 Email: dmiloloza@hgk.hr