Izvor: Shutterstock

Konferencija "Pregled poduzetih koraka na području kvalitete, programa, pristupa ciljnim skupinama i medijska pismenost" i Konferencija obrazovanje odraslih HGK, 12. i 13. prosinca


Objavljeno: 20. 11. 2023. , Ažurirano: 12. 12. 2023.


Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, poziva vas na  konferenciju Pregled poduzetih koraka na području kvalitete, programa, pristupa ciljnim skupinama i medijska pismenost i Konferenciju obrazovanija odraslih HGK12. i 13. prosinca 2023. godine s početkom u 10 sati u Hotelu Antunović (Zagrebačka avenija 100, Zagreb).

Kroz dvodnevnu konferenciju koja obuhvaća šest predavanja, panel raspravu i diseminacijske radionice predstavit će se aktivnosti Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih uz sudjelovanje svih udruga za obrazovanje odraslih s osvrtom na relevantne teme koje obuhvaća obrazovanje odraslih. 

Cilj konferencije je dati godišnji pregled važnih tema uz aktivno sudjelovanje dionika i predstavnika Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva rada, mirovinskog sustava i socijalne politike i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.  Kroz predavanja i panel rasprave prikazat ćemo važnost kontinuiranog usavršavanja kroz kvalitetu i vanjsko vrednovanje kao i važnost provedbe projekata s ciljem usavršavanja djelatnika ustanova za obrazovanje odraslih.

Konferencija obrazovanje odraslih se organizira u sklopu aktivnosti Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih HGK uz podršku Hrvatskog andragoškog društva, dok se konferencija "Pregled poduzetih koraka na na području kvalitete, programa, pristupa ciljnim skupinama i medijska pismenost" organizira u sklopu Ersmus + projekta EPALE i projekta PartnerUP.

Program dvodnevne konferencije možete vidjeti OVDJE

Konferencija je namjenjena za sve ustanove koje pužaju obrazovne programe za odrasle. Sudjelovanje je besplatno, ali mjesta su ograničena. Stoga je prijava za sudjelovanje obavezna putem Digitalne komore ili OVDJE najkasnije do petka 8. prosinca, do 12 sati.

 

Upute za prijavu na putem Digitalne komore:

  • Molimo da se svaki polaznik prijavljuje zasebno i sa svoje e-adrese kako bismo nakon završene edukacije mogli dostaviti elektroničku potvrdu o sudjelovanju.
  • Prilikom prijave, u napomeni možete postaviti pitanje kako bi se predavači mogli bolje pripremiti za odgovore. 
  • Ukoliko već niste prijavljeni na platformi Digitalna komora, a na edukaciju se želite prijaviti kao poslovni subjekt, molimo da nam se obratite na mail obrazovanje@hgk.hrMolimo da u upitu navedete svoje kontakt podatke (telefon/mobitel i e-mail) kako bismo Vas mogli kontaktirati u što kraćem roku.
  • Nakon što se prijavite kontaktirat će vas Odjel za obrazovanje HGK i putem e-pošte vam dostaviti predračun. 
  • Ako ste se u Digitalnoj komori prijavili kao fizička osoba, predračun/račun glasit će na fizičku osobu, a ako ste se prijavili u Digitalnoj komori kao poslovni subjekt, predračun/račun glasit će na poslovni subjekt. Profil korisnika u Digitalnoj komori možete mijenjati na vrhu stranice s desne strane klikom na ikonicu uz Vaše ime ili se obratite organizatoru edukacije kako bi spojili Vaš račun s poslovnim subjektom.
  • Predračun/račun bit će dostavljen osobi koja se prijavila na edukaciju putem Digitalne komore. 
  • Molimo vas da nam javite ako odustanete od sudjelovanja na radionici nakon što ste se već prijavili kako bismo oslobodili prostor za one koji žele sudjelovati.