Izvor: Pixabay

Konferencija Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili?


Objavljeno: 12. 05. 2020. , Ažurirano: 12. 05. 2020.


Odjel za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica organiziraju online konferenciju Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili? koja će se održati u četvrtak, 14. svibnja, u 14.05 putem sustava Google Meet na sljedećem linku: https://meet.google.com/wkn-yetp-srk.

Konferencija je namijenjena svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima prehrambena industrija. Situacija s COVID-19 krizom potvrđuje koliko je važno biti samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju. Ljudi će se tijekom krize lako odreći putovanja, kupovine automobila ili elektronike, ali hrana će se uvijek kupovati jer je ona nužna za život.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Grada Koprivnice, Podravke, Carlsberg Croatia, LD Brewery i Centra dr. Rudolfa Steinera.

Konferencija se može pratiti i putem QR-kôda:

 konferencija14052020.png