Vrijeme održavanja: 22.11.2018.

Objavljeno: 05. 11. 2018. , Ažurirano: 22. 11. 2018.

Konferencija Dizajn, inovacije i izvoz pokretači poduzetništva u RH, koja će se održati 22. studenoga u Vijećnici HGK  nizom pozitivnih primjera iz prakse pokušati  će ponuditi odgovore i mogućnosti kako se u moru drugih na domaćem i međunarodnom tržištu izdvojiti – diferencirati i uspješno poslovati u naizgled nepovoljnom okruženju za poduzetnike.

Bez inovacija i privatnog poduzetništva, koji su pokretači gospodarstva, izvoza, otvaranja novih radnih mjesta neostvariv je gospodarski razvoj. Proaktivnost, informiranost i inventivnost najvrjedniji je resurs svake tvrtke što direktno utječe na njezinu konkurentnost na tržištu.

Današnja brza kretanja promjena načina poslovanja zahtijevaju od tvrtki brze reakcije, sposobnost predviđanja, a da je to moguće uz sve poteškoće s kojima se današnji poduzetnik suočava, nastojali smo pokazati pozitivnim primjerima uspješnog poslovanja hrvatskih tvrtki.

Koji je ključ uspjeha i čime se izdvojiti da bi proizvod ili tvrtka bio prepoznat i stvorio brend? Kroz panel diskusiju – Diferencijacija – ključ uspjeha? u kojoj će sudjelovati renomirani i uspješni stručnjaci na ta pitanja će se pokušati ponuditi odgovori.

Više informacija i prijavnicu za konferenciju možete naći na di2.hgk.hr.