Vrijeme održavanja: 26.11.2019. - 01.12.2019.

Hrvatska gospodarska komora, u skladu s interesom članica organizira poslovnu delegaciju u Buenos Aires (Argentina) tijekom održavanja 5. susreta Hrvatske dijaspore Južne Amerike.

Susreti se održavaju od 28. do 30. studenog 2019. S obzirom da se očekuje veliki broj sudionika iz svih zemalja Južne Amerike a posebno poduzetnika, ocijenjeno je da je to dobra prigoda za uspostavljanje poslovne suradnje tijekom susreta i B2B razgovora koji bi se organizirali. Također je planirana poslovna konferencija i B2B razgovori koji bi se zasebno organizirali s argentinskom gospodarskom komorom i njezinim članicama.

Na samom Susretu hrvatske dijaspore Južne Amerika se očekuje više od 300 sudionika, naših iseljenika svih generacija koji žive u zemljama Južne Amerike a pokrovitelji susreta su Argentinsko-hrvatska gospodarska komora, Veleposlanstvo RH u Argentini i Središnji državni ured za Hrvate izvan RH.

Također podsjećamo da su u tijeku pregovori EU i zemalja Južne Amerike udruženih u Mercosur o smanjenju carinskih tarifa i olakšanju trgovinske razmjene čime se stvaraju novi poticaji trgovačkoj razmjeni.

Termin posjeta je od 26.11.2019. do 1.12.2019.

Preliminarni program posjeta dostupni su u priloženim dokumentima.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje molimo vas da popunite prijavni obrazac na engleskom jeziku (u nastavku teksta).

Prijave će se zaprimati najkasnije do 11. listopada 2019.
Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.