Novo izdanje Kataloga proizvoda i usluga hrvatske kvalitete i izvornosti sa svim proizvodima i uslugama koje nose znakove "Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno hrvatsko"

Objavljeno: 22. 07. 2020. , Ažurirano: 03. 08. 2020.

Hrvatska gospodarska komora dugi niz godina podržava domaće proizvođače putem brojnih promotivnih aktivnosti, primjerice akcijom "Kupujmo hrvatsko", promovirajući proizvođače, proizvode i usluge koje nose znakove "Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno hrvatsko".

Oznaka "Hrvatska kvaliteta" jamstvo je kupcu da usluga i proizvod kojeg kupuje zadovoljava najviše standarde kvalitete te da je riječ o proizvodima i uslugama koji predstavljaju sam vrh svjetske ponude, a "Izvorno hrvatsko" da je riječ o proizvodima i uslugama koji spadaju u izvornu hrvatsku tradiciju. Isto činimo i izdavanjem ovog Kataloga, kako bismo pridonijeli podizanju svijesti o visokoj kvaliteti i izvornim kreacijama brojnih hrvatskih vrhunskih proizvoda i usluga.

Katalog proizvoda i usluga hrvatske kvalitete i izvornosti na hrvatskom i na engleskom jeziku možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.