Vrijeme održavanja: 18.02.2019.

Županijska komora Osijek u suradnji s Odjelom za inspekcijske i nadzorne poslove u području trošarina i posebnih poreza Područnog carinskog ureda Osijek organizira besplatno predavanje za svoje članice Kako ostvariti pravo na povrat dijela trošarina iz cijene goriva.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 18. veljače, u 10 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13, a namijenjeno je svim prijevoznicima koji obavljaju komercijalni prijevoz robe i putnika.

Predstavnici Carine Područnog ureda Osijek kratko će objasniti koje kriterije prijevoznici moraju ispunjavati kako bi mogli predati Zahtjev za povrat dijela trošarine prema Pravilniku o ostvarivanju prava na povrat dijela plaćene trošarine za dizelsko gorivo u komercijalnom prijevozu robe i putnika, koji je stupio na snagu 1. veljače 2019., te kako se pravilno ispunjavaju popratni obrasci.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na predavanju trebaju se prijaviti online prijavnicom u nastavku ovog teksta, najkasnije do 17. veljače.