Kako kontroling unapređuje odnose u poduzeću

Pixabay
Vrijeme održavanja: 26.03.2019.   /   Rok prijave: 25.03.2019.

U suradnji s tvrtkom Altuis savjetovanje d.o.o., Komora Zagreb organizira besplatnu radionicu Kako kontroling unapređuje odnose u poduzeću – kontroling ljudskih potencijala. Radionica će se održati u utorak, 26. ožujka, u 10 sati u HGK – Komori Zagreb, na adresi Draškovićeva 45, u velikoj dvorani na 1. katu.

Budući da kontroling neprestano potiče organizaciju na promjene, na ovoj će radionici polaznici naučiti više o načinu na koji se mogu promijeniti ustaljeni načini komunikacije i unaprijediti odnosi u tvrtki. Radionica se provodi prema metodologiji Orange Frog harvardskog profesora Shawna Achora.

Radionica je namijenjena vlasnicima i menadžmentu tvrtki, direktorima i zaposlenicima u kontrolingu, direktorima ljudskih potencijala te svima koji žele promijeniti osobne navike, drukčije gledati na suradnike, razumjeti što je zapravo timski rad i tako izravno utjecati na tvrtku čiji su dio.

Edukaciju će voditi Andreja Švigir, ravnateljica Poslovnog učilišta Altius te licencirana trenerica harvardskog programa Orange Frog.
Sudjelovanje se na radionici ne naplaćuje, a prijavnicu možete ispuniti u nastavku teksta najkasnije do ponedjeljka, 25. ožujka.

Za sve je dodatne informacije kontakt-osoba Vesna Krišto, tel.: 01/4606 777, e-mail: vkristo@hgk.hr.

 

Kontakti

  • Vesna Krišto viša stručna suradnica Tel: +385 1 460 6792 Email: vkristo@hgk.hr