Šibensko-kninski izlagači na 14. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

HGK / ŽK Šibenik
Ansambl Bonaca iz Šibenika na otvorenju Mediteranskog sajma
Vrijeme održavanja: 16.03.2017. - 19.03.2017.
ŽK Šibenik okupila je osam županijskih proizvođača za izlaganje na 14. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, koji se održao od 16. do 19. ožujka u Dubrovniku.

Svoje proizvode predstavili su Bel-Cro trade d. o. o., Nira d. o. o., Rožić d. o. o., Baba delicije d. o. o., Pršutana Ružić j. d. o. o., Porcus d. o. o., Obrt Sapunoteka i OPG Županović Radoslav.

Rožić d. o. o..jpg

Rožić d. o. o.; Izvor: HGK; Snimio: ŽK Dubrovnik.

Proizvodi koji su bili izloženi (pršut, panceta, pečenica, suhi vrat, prosenica - beskvasni integralni kruh od sedam vrsta žitarica, razne vrste pekarskih proizvoda, sapuni od maslinova ulja i prirodna kozmetika od hladno prešanih i eteričnih ulja, vino, masline, maslinovo ulje) naišli su na velik interes posjetitelja sajma, te su se dobro i prodavali, pa su svi izlagači iz naše županije i ove godine zadovoljni svojim sudjelovanjem.

Bel-Cro trade d. o. o..jpg

Bel-Cro trade d. o. o.; Izvor: HGK; Snimio: ŽK Šibenik.

Radoslav Županović, vlasnik Obiteljskog poljoprivrednoga gospodarstva, nositelj brojnih priznanja za svoje maslinovo ulje, vino Babić te pohvala za tradicionalnu primoštensku težačku kuću koja je zaštićena kao kulturna baština, izrazio je svoje zadovoljstvo sudjelovanjem na sajmu i zahvalio je HGK i Šibensko-kninskoj županiji što su prepoznali važnost ove manifestacije i omogućili im besplatno sudjelovanje.

 Obrt Sapunoteka.jpg

Obrt Sapunoteka; Izvor: HGK; Snimio: ŽK Dubrovnik.

U zabavnom dijelu programa sajma sudjelovao je šibenski ansambl Bonaca.

Pršutana Ružić j. d. o. o..jpg

Pršutana Ružić j. d. o. o.; Izvor: HGK; Snimio: ŽK Dubrovnik.

Kontakti

  • Jagoda Vlahov Viša stručna suradnica Tel: +385 22 311606 Email: jvlahov@hgk.hr